Uniteti dhe si ta arrijme ate

Ligjerate e mbajtur me date 4 Prill 2015 ne Londer, nga hoxha i nderuar Rexhep Lushta – Kryeimam ne Mitrovice.

Shiko gjithashtu

Muhamedi alejhi we selam, mëshirë për gjithë njerëzimin

Ligjeratë e mbajtur, nga hoxha i nderuar Rafet Zaimi, në tribunën e organizuar në Londër …

Njeriu nga zanafilla deri ne shperblimin e tij, nga drejtesi hyjnore

Ligjeratë e mbajtur, nga hoxha i nderuar Adem Avdiu, në tribunen e organizuar në Londër …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
loading...