Sjellja e Muslimanit dhe veprat e mira

Ligjerate e mbajtur me date 16 Prill 2016 ne Londer, nga hoxha i nderuar Rafet Zaimmi – Imam nga Shkupi.

Shiko gjithashtu

Disa momente te gezueshme, nga festimi i Fiter Bajramit

Disa momente te gezueshme, nga festimi i Fiter Bajramit ne Londer, organizuar nga shoqata Albanian …

Besimi i Selefus Salih – vijim

Ligjerate e mbajtur nga hoxha i nderuar Adem Avdiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
loading...