Disa momente te gezueshme, nga festimi i Fiter Bajramit

Disa momente te gezueshme, nga festimi i Fiter Bajramit ne Londer, organizuar nga shoqata Albanian European Trust si dhe ne bashkepunim me AMY Ardhmerine.

Shiko gjithashtu

Njeriu nga zanafilla deri ne shperblimin e tij, nga drejtesi hyjnore

Ligjeratë e mbajtur, nga hoxha i nderuar Adem Avdiu, në tribunen e organizuar në Londër …

Morali i muslimanit – Hoxhë Rafet Zaimi

Ligjeratë e mbajtur nga hoxha i nderuar Rafet Zaimi në e xhaminë Finsbury Parkut në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
loading...