Uniteti dhe rëndësia e xhematit

Ju njoftojmë se me datë 30 Prill 2016, shoqata Albanian European Trust, së bashku me shoqatën Ardhmëria, do të organizojnë një tribunë me hoxhallarët e nderuar Adem Avdiu, Imam në Londër dhe Rafet Zaimi Imam nga Shkupi. Për motrat do të ketë vend të veçantë. Do të na nderoni me prezencën tuaj, ndaj jeni të ftuar të merrni pjesë të gjithë.

Programi i tribunës do të jetë si vijon:

Namazi i Asrit
17:45 – 18:00
Hapja e programit
18:00 – 18:05
Ligjeratë me temë: “Njeriu që nga zanafilla deri në shpërblimin e tij, nga drejtësia hyjnore” me hoxhën Adem Avdiu
18:05 – 18:55
Pushim (Kafe, çaj, ëmbëlsira dhe fruta)
18:55 – 19:25
Ligjeratë me temë: “Dhe Ne nuk të kemi dërguar ty, veçse si mëshirë për botët.” (enbija, 107), me hoxhën Rafet Zaimi (Imam nga Shkpi)
19:25 – 20:15
Pregaditje për namaz
20:15 – 20:25
Namazi i Akshamit
20:25 – 21:00
Pyetjedhe përgjigje
21:00 – 21:45
Pregaditje për namaz
21:45 – 20:00
Mbyllja e programit dhe Namazi i Jacisë
22:00 – 22:15
Qëndrim i lirë sipas dëshirës
22:15
Shënim: Ju lutemi respektoni orarin e programuar më lart pasi koha është shumë e kufizuar për shkak të namazeve me xhemat në xhami.

Shiko gjithashtu

Seminar 24 Dhjetor 2016

Ju njoftojmë se shoqata “Albanian European Trust”, do të organizojë një seminar: Ligjerues: Hoxhallarët Adem …

Takim me hoxhen e nderuar Ramadan Ramadani

Ju njoftojme se shoqata “Albanian European Trust” se bashku me “A.M.Y. Ardhmeria”, do te organizojne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
loading...