Seminar 24 Dhjetor 2016

Ju njoftojmë se shoqata “Albanian European Trust”, do të organizojë një seminar:

Ligjerues: Hoxhallarët Adem Avdiu dhe Sami Raqi
Data: E Premte, 24 Dhjetor 2016
Ora: 16:00
Vendi: Xhamia Finsbury Park
7 – 11 St. Thomas’s Road 
London, N4 2QH

 
Programi i mbrëmjes

16:00 - 16:25 Falja e namazit të Akshamit
16:25 - 16:30 Hapja e programit - Abdullah Sinani
16:30 - 17:00 Ligjeratë: Besimi dhe ruajtja e tij - Hoxha Sami Raqi
17:00 - 17:45 Ligjeratë: "Sot përsosa për ju fenë tuaj, plotësova ndaj jush dhuntinë Time, 
       zgjodha për ju islamin fe." - Hoxha Adem Avdiu
17:45 - 18:30 Pyetje Përgjigje - Hoxhallarët Adem Avdiu dhe Sami Raqi.
18:30 - 18:45 Pregaditja për namazin e Jacisë
18:45 - 19:00 Falja e namazit të Jacisë
19:15 - 20:00 Ngrënia e darkës - Kohë e lirë
20:00     Mbyllja e programit

 

Veç ligjeratave të hoxhallarëve të nderuar do të serviret edhe ushqim, ëmbëlsira, çaj, kafe si dhe fruta. Po ashtu do të mundësohet vend për gratë dhe motrat tona. Presenca juaj dhe e miqve tuaj, do të na ndertonte, ndaj mos ngurroni t’i ftoni edhe ato.

 

Shiko gjithashtu

Takim me hoxhen e nderuar Ramadan Ramadani

Ju njoftojme se shoqata “Albanian European Trust” se bashku me “A.M.Y. Ardhmeria”, do te organizojne …

Festimi i Kurban Bajramit

Në vazhdën e aktiviteteve të shoqatës sonë, ju njoftojmë, se me datë 18 Shtator 2016, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
loading...