Ligjeratë me hoxhën Rafet Zaimi

Me rastin e vizitës së hoxhës së nderuar Rafet Zaimi, nga Shkupi, Albanian European Trust do të ketë si të ftuar nderi këtë të Shtunë më 23/04/2016.
Ligjerata me temë: “Morali i muslimanit”, do tëmbahet në Finsbury Park Mosque

Orari i aktivitetit:

Hapja e programit
19:00 – 19:05
Ligjeratë: Morali i muslimanit
19:05 – 19:55
Pushim: çaj, kafe, ëmbëlsira, pije dhe fruta
19:55 – 20:15
Përgaditje për namaz
20:15 – 20:20
Falja e namazit të Akshamit
20:20 – 20:45
Pyetje përgjigje
20:45 – 21:40
Myllja e programit dhe falja e Jacisë
21:40 – 20:00

 

Shënim: Ju lutemi respektoni orarin e programuar më lart pasi koha është shumë e kufizuar për shkak të namazeve me xhemat në xhami.

Shiko gjithashtu

Seminar 24 Dhjetor 2016

Ju njoftojmë se shoqata “Albanian European Trust”, do të organizojë një seminar: Ligjerues: Hoxhallarët Adem …

Takim me hoxhen e nderuar Ramadan Ramadani

Ju njoftojme se shoqata “Albanian European Trust” se bashku me “A.M.Y. Ardhmeria”, do te organizojne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
loading...