Family Day Event

Ju njoftojmë se shoqata Albanian European Trust, do të organizojë një eveniment festiv për të gjitha familjet shqiptare në Londër, ditën e Diel 30 Prill 2017. Në këtë ditë festive, kemi për qëllim mbi të gjitha, argëtimin e fimijëve me aktivitete të ndryshme si “bouncing castle” dhe lojërave të tjera zbavitëse. Për gratë do të ketë hapësirë të vecantë.

Duke qenë se 1 Maji është ditë pushimi, shoqata Albanian European Trust, do të organizojë një eveniment festiv për të gjitha familjet shqiptare në Londër, ditën e Diel 30 Prill 2017. Në këtë ditë festive, kemi për qëllim mbi të gjitha, argëtimin e fimijëve me aktivitete të ndryshme si “bouncing castle” dhe lojërave të tjera zbavitëse. Për gratë do të ketë hapësirë të vecantë.

Gjithashtu do të serviret ushqim, ëmbëlsira, pije të nxehta dhe freskuese si dhe fruta të ndryshme.

Për të gjithë fëmijët dhe anëtarët e shoqatës Albanian European Trust hyrja do të jetë falas. Ata të cilët nuk përfitojnë si anëtarë të shoqatës dhe nuk kanë mundësi ekonomike për të blerë biletë, ju lutem kontaktoni me këshillin organizativ për t’ju paisur me biletë.

Shenim: Për të evituar shpenzime të pa nevojshme, ju lutemi sugurohuni që të jeni paisur me biletën hyrëse, respektive; përfshirë këtu edhe ato që perfitojnë hyrjen falas, para datës 30 Prill 2017. Në mungesë të biletës, hyrja do të jetë £20 për person dhe £35 për familje.

Location Nadi Park Royal
260 Old Oak Common Lane
White City
London England NW10 6DX
020 8965 1364
Map
Hosted By Albanian European Trust
25 Selden Walk
London N7 7RL
07762977744
Visit Website
More

Shiko gjithashtu

Takim me hoxhen e nderuar Ramadan Ramadani

Ju njoftojme se shoqata “Albanian European Trust” se bashku me “A.M.Y. Ardhmeria”, do te organizojne …

Festimi i Kurban Bajramit

Në vazhdën e aktiviteteve të shoqatës sonë, ju njoftojmë, se me datë 18 Shtator 2016, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
loading...