Historia e profetit Muhamed – Parathenie III

Vijon cikli i mësimeve online me hoxhën e nderuar Bilal Shkrepi me komentimin e librit historia e profetit Muhamed alejhi ue selatu ue selam, i cili është shkruar nga 4 dijetarë dhe pedagogë të universitetit “Umm Al Kura”
Titulli: Ndikimi i vërtetë dhe mësimet e bukura nga biografia e qenies më të mirë njerëzore.
Titulli original: صحيحُ الأثر وجميل العِبر من سيرة خير البشر

Autorët: Dr. Mohammed Bin Samal Al-Sulami, Dr. Abdul Rahman Bin Jameel Qassas, Dr. Saad Bin Musa Al Mousa, Dr. Khalid Bin Mohammed Al Ghaith

Shiko gjithashtu

Vazhdimi i fillimit te shpalljes

Vazhdimi i fillimit te se shpalljes tek pejgamberit salAllahu alejhi we selam. Nga cikli i …

Historia e zbritjes se shpalljes

Historia e zbritjes se shpalljes tek pejgamberit salAllahu alejhi we selam. Nga cikli i mësimeve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
loading...