AUDIO

Historia e profetit Muhamed – Parathenie III

Vijon cikli i mësimeve online me hoxhën e nderuar Bilal Shkrepi me komentimin e librit historia e profetit Muhamed alejhi ue selatu ue selam, i cili është shkruar nga 4 dijetarë dhe pedagogë të universitetit “Umm Al Kura” Titulli: Ndikimi i vërtetë dhe mësimet e bukura nga biografia e qenies më të mirë njerëzore. Titulli original: صحيحُ الأثر وجميل العِبر …

Read More »

Historia e profetit Muhamed – Parathenie II

Vijon cikli i mësimeve online me hoxhën e nderuar Bilal Shkrepi me komentimin e librit historia e profetit Muhamed alejhi ue selatu ue selam, i cili është shkruar nga 4 dijetarë dhe pedagogë të universitetit “Umm Al Kura” Titulli: Ndikimi i vërtetë dhe mësimet e bukura nga biografia e qenies më të mirë njerëzore. Titulli original: صحيحُ الأثر وجميل العِبر …

Read More »

Historia e profetit Muhamed – Parathenie

Nis cikli i ri i mesimeve online me hoxhen e nderuar Bilal Shkrepi me komentimin e librit historia e profetit Muhamed alejhi ue selatu ue selam, i cili eshte shkruar nga 4 dijetare dhe pedagoge te universitetit “Umm Al Kura” Titulli: Ndikimi i vërtetë dhe mësimet e bukura nga biografia e qenies më të mirë njerëzore. Titulli original: صحيحُ الأثر …

Read More »

Pasha kohën

Ligjerate e mbajtur nga hoxha i nderuar Bekir Halimi, diten e Xhuma me date 18 Dhjetor 2015 ne dhomen tone ne ZOOM.

Read More »

El-Lamie – mesimi 1

Fillon mësimi i parë nga libri El-lamie i shejh Ibën Tejmije, pas atij të javës së kaluar që ishte një hyrje. Ky mësim është mbajtur nga hoxha i nderuar Bilal Shkrepi të Premten me 12 Dhjetor 2015. Gjithashtu ju bëjmë me dije se ky cikël ligjeratash do të jetë çdo të Premte në orën 20:15 me orën lokale të Londrës. …

Read More »
Close
loading...